Награди

Во период од 11 јули 2016 година до 20 август 2016 година секој ден од понеделник до сабота во 15.00 h ќе биде извлечен по 1 (еден) добитник на iPhone 6 16gb, односно ќе бидат доделени вкупно 36 iPhone 6 16 gb.

Во период од 17 јули 2016 година до 21 август 2016 година секој ден-недела во 15.00 часот ќе биде извлекуван по 1 (еден) целосен Sony entertainment сет со PS4 (Sony ТВ, Sony Аудио Систем, Sony PS4 500GB, Sony Joystick), односно ќе бидат доделени вкупно 6 Sony entertainment сет со PS4 (Sony ТВ, Sony Аудио Систем, Sony PS4 500GB, Sony Joystick)